De huidige klanten komen en blijven bij Administratiekantoor Lemmers om onder andere de volgende redenen.

  1. We hebben hart voor ons vak. Werk is onze hobby. We genieten van moeilijk rekenwerk, het analyseren en oplossen van problemen, logisch nadenken, van alles uitzoeken en er zo nodig diep induiken. Verder houden we graag de vakliteratuur bij; het is immers belangrijk u van de meest actuele wettelijke informatie te voorzien. Ook de afwisselende werkzaamheden maken het boeiend. Bovendien merken we, dat veel klanten ons echt nodig hebben: zonder onze expertise zouden ze er niet uitkomen. Het klantencontact maakt dus ook, dat we ons helemaal op onze plek voelen.
  2. We hanteren lagere tarieven dan de grotere kantoren. Voor iedere opdracht kunnen we een offerte maken, zodat u weet waar u aan toe bent. De praktijk leert echter dat het eveneens goed werkt om het door ons gewerkte aantal uren bij te houden en op basis daarvan een rekening te sturen. Aan u de keus!
  3. We doen wat we beloven. Eigenlijk is dat heel logisch. We doen gewoon ons werk en komen gemaakte afspraken na. Daar kunt u op vertrouwen!