Administratiekantoor Lemmers wordt geleid door Ellen Lemmers. “Na het behalen van mijn SPD-diploma heb ik zo’n tien jaar gewerkt bij gerenommeerde kantoren als Govers Accountants/Adviseurs en Ernst & Young. Hier werkte ik voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Zodoende heb ik heel veel kanten van het vak leren kennen.

MKB
Het MKB sprak me hierin vooral aan, omdat je veel voor de klant kunt betekenen. Je bent opbouwend bezig, neemt de klant veel werk uit handen en kan goed adviseren. Het MKB is heel breed, zodat het klantenbestand heel divers is. Ik ondersteun de klant met mijn specifieke kennis en vaardigheden. Ook ligt het mij goed om cijfermatig en fiscaal bezig te zijn.

Eigen kantoor
Sinds 2004 heb ik mijn eigen administratiekantoor. Een kennis vroeg me om advies, omdat ze overwoog zelf een bedrijf op te starten. Bij mij is het toen ook gaan borrelen en na enige tijd heb ik alles officieel geregeld. Meteen liep het goed en inmiddels heb ik een uitgebreide klantenkring. Mijn kantoor aan huis heb ik in 2010 ingeruild voor een inspirerende werkruimte in het Tricorp Businesscenter in Oosterhout NB.

Register Belastingadviseurs
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. En omdat ik al zelfstandig fiscaal advieswerk deed en alle belastingaangiftes reeds verzorgde, leek het me goed om dit ook in een officieel diploma om te zetten. Zodoende ben ik bij het Register Belastingadviseurs de hbo-opleiding tot belastingconsulent gaan doen. Natuurlijk volgde ik alle nieuwe wetgeving al op de voet, maar nu blijkt dat ook uit de certificering die mijn verplicht permanente educatie te volgen. Ik doe dat overigens met veel plezier. Mocht het fiscale vraagstuk toch te gecompliceerd worden, dan ken ik de juiste mensen die hier raad mee weten. Nooit echter zonder toestemming van de klant."